søndag 27. juni 2010

Søndag i Blystadlia


















Vi måtte ut i det fine været i dag, og tok med oss fotball og gikk på grusbanen i "Lia". Theodor og Marielle er ikke helt bitt av fotball-basillen, men har det gøy med ballen allikevel.

















Mestringen er foreløpig mye bedre på dumpa og der kan de sitte leeeenge før en av de går lei. Godt at de leker bra sammen.


onsdag 23. juni 2010

Lurt til å teste "speedo"

En rolig kveld på Aker Brygge ble fort litt anderledes da Synnøve Svabø lette etter en frivillig til å teste en såkalt "speedo" badebukse. Det at hun var fortvilet over å ikke få tak i noen og at hun kjente meg igjen fra TVRomerike, gjorde at jeg sa ja til å hjelpe til med å få reportasjen i boks.

Opptakene tok kanskje 3-4 minutter, men det føltes som 1 time. Ja, det var MANGE mennesker som gikk forbi...

mandag 21. juni 2010

3-retter i sola

I kveld gikk administrasjonen i Danseforbundet ut på middag. Mette,
Henriette og jeg har en drøy uke igjen av vår tid sammen på kontoret
på Ullevål.

Derfor var det på sin plass og spise middag sammen på Noode på
Majorstua. Nydelig mat og desserten måtte jeg bare ta bilde av. Nam-
nam!

søndag 13. juni 2010

Tur/retur Stigenga

Søndag er en vidunderlig dag, og til tross for at sommeren ikke viste seg fra sin beste site denne dagen, tok vi oss en tur på sykkel til Stigenga hvor brodern og Therese om kort tid flytter inn. Oppussing i høygir i juni gir raskt resultater.


Stian har full kontroll i stua, og bruker sin kompetanse godt.



Prosjektlederen instruerer pedagogisk og konstaterer at man ligger litt foran skjema.


Theodor og Marielle koser seg i sykkelvogna på tur. Marielle sovnet både på turen og returen, men da vi passerte Mårbakken barnehage i Blystadlia insisterte Theodor på at vi skulle gå inn der å leke. Det passet sykkelisten veldig bra, som på det tidspunktet var rimelig stiv i beina.


torsdag 10. juni 2010

Løvetann

Juniværet er fantastisk når det ikke regner, og da kan vi gjerne
bruke litt god tid på vei hjem fra barnehagen.

Marielle og Theodor skal ikke rekke noen ting, og løvetenner langs
veien får stor oppmerksomhet. De kan også gis bort uten stilk, som
Marielle gjør her med ordet: vesigo.

onsdag 2. juni 2010

Sommerfest i barnehagen

I kveld var det sommerfest i barnehagen og vi var der alle fire i den fine juniværet. Alle hadde med medbrakt mat, og i tillegg stilte vi med en "blod-fersk" sjokoladekake (type Toro) som ble tatt ut av ovnen 17:01. Sommerfesten startert 17:00 så det sier seg selv at familien hvor alle er født 15 minutter for sent, kom til festen rett etter at det var blitt ønsket velkommen.

















Theodor og Marielle gjennomførte aktivitetsløype og etterpå kjørte de sykler. Marielle er fortsatt litt liten til å tråkke selv, men elsker å sitte på med storebror.

















Theodor elsker mammaen sin eller sjørøverprinsessen som han kaller henne, og koser seg med premien (saft-is) etter gjennomført aktivitetsløype som besto av potetløp, stylter, sekkeløp og kaste på blink.


















Marielle var relativt stolt etter gjennomført aktivitetsløype, og viser stolt frem beviset. Også hun er relativt glad i is, men deler gjerne med pappa.