lørdag 30. oktober 2010

På Holmlia

Vi besøkte "MOFA" på Holmlia i ettermiddag. Her spiste vi middag og dessert. Etterpå fikset vi trådløst Internett og rakk akkurat å se Stardust Danceteam på web i semifinalen. Spennende å se om de kommer til finale i kveld.

torsdag 28. oktober 2010

Kveldsmat

Vi tok tidlig helg og lagde vafler til kveldsmat. Marielle og Theodor har vært superflinke på dansekurs på 2Dance i dag, og i morgen er det fri fra barnehagen pga planleggingsdag.

Heldigvis får jeg hjelp fra Per (svigers) og modern, slik at de kan passe barna halve dagen hver. Jeg skal på programlederkurs på NRK hele fredagen, det blir spennende :-)

Jeanette er i Ungarn på Showdance EM, det betyr en liten uke som gressenkemann. Det går det og.

torsdag 21. oktober 2010

Søskenkjærlighet



To herlige barn som i disse dager er hjemme med pappaen sin. Mamma (Jeanette) er bortreist på jobb i Danmark, og da kan vi blant annet kose oss på kjøkkenet med å lage sjokolademelk. Det blir gjerne god stemning av det...

onsdag 20. oktober 2010

Antenna er på plass

Ingen kabel-TV i Strømsveien 62, derfor har vi investert i en antenne fra Clas Ohlson og Riks-TV for at vi skal kunne få inn vår egen TV-kanal, TV8 Romerike.

I ettermiddag kl 17:30 sender vi premieren. Spørsmålet er bare hvor mange som kommer til å få det inn.

onsdag 13. oktober 2010

Høstferien

Høstferien i Spania, eller nærmere bestemt Torrox gikk raskere enn en skulle tro. For barna var det 13 dager, hvorav fem av de var sammen med farmor og farfar. Jeanette og jeg kom ned torsdagen etter en svipptur via London pga streik på diverse flyplasser.

Nydelig "høstvær" hadde vi hele tiden, noe som tilsvarer en skikkelig god norsk sommer. 25 til 30 grader i skyggen og 20 grader i vannet, gjorde sitt til at vi hadde flere dager på stranda.

Vi savner Torrox allerede etter noen dager hjemme i kalde Norge. Men nå fortsetter den travle høsten, og vi skal klare å nyte den også!